BRAMBOROVÝ SALÁT S KARI A JOGURTEM
Potřebné ingredience
600 - 750g vařených brambor, 1/2 hlavy celeru, 20 cherry rajčátek, 50g vysočiny, 100g bílého jogurtu, 80g majonézy, sůl, pepř, cukr, 1 lžička kari, zelená petrželka
Postup přípravy
Celer krátce povaříme a nakrájíme na nudličky, rajčátka na čtvrtiny a vysočinu na nudličky. Uvařené vychladlé brambory nakrájíme na dílky. Všechny přísady lehce promícháme. Jogurt, majonézu, sůl, pepř, cukr a kari smícháme, nalijeme na salát a promícháme. Necháme proležet a můžeme ozdobit čerstvou petrželkou. DOBROU CHUŤ :-)
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé
Komentáře k receptu
lidare
(upraveno)
3. 1. 2013, 16:30
Taky jsem dělala salát s jogurtem,ale nechala jsem ho přes noc překapat a byl víc hustý a chutnější,moc dobré